Τα νέα μας

Τα νέα μας

Θερινά τμήματα 2020

Το πρόγραμμα των τμημάτων του καλοκαιριού για το 2020 είναι έτοιμο! Για φέτος και αυτά online!

therina2019 1000To καλοκαίρι του 2020 σάς δίνουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας καλύπτοντας ολόκληρα τμήματα εντός ολίγων εβδομάδων - και μάλιστα για όλα τα επίπεδα (εκτός του C2)!

Ανάμεσα στα πολλά τμήματα που προσφέρουμε είναι σίγουρα και αυτό που βολεύει εσάς, ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα (κλικ εδώ) και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να ενταχθείτε σε οποιοδήποτε τμήμα επιθυμείτε, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε εγκαίρως μαζί μας όταν σας έρθει όρεξη για Γερμανικά, και θα βρούμε μαζί τη λύση!

Kαλό θα ήταν, όταν αποφασίσετε ότι θα παρακολουθήσετε ένα τμήμα, να κάνετε μια κράτηση θέσης (επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας), μια και, όπως είναι γνωστό, στα τμήματά μας δεχόμαστε συγκεκριμένο - περιορισμένο - αριθμό μαθητών.

Στην παρούσα φάση λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19 είμαστε διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή μέσω email ή Δευτέρα ως Παρασκευή 12:00 με 19:00 στο 2103603029.

Τα φετινά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν για την προστασία όλων online.

Ελάτε σε εμάς για Γερμανικά, κάντε τη σωστή επιλογή.