Τα νέα μας

Τα νέα μας

Τμήματα Περιόδου 2021-22: Έναρξη 4 Οκτωβρίου!

Είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα χρονιά με δυνατά τμήματα και πολλές επιτυχίες!

sosti kinisi smallΚάθε χρονιά, το Σεπτέμβριο, ξεκινάμε μια διαδικασία πολλών μηνών που καταλήγει τον Ιούνιο με διαφορετική πορεία αλλά κοινή εμπειρία για κάθε μαθητή μας, παλιό ή νέο.

Γνωστοί μας μαθητές από τα προηγούμενα χρόνια συνεχίζουν μαζί μας ή μας ξαναεπιλέγουν για τα Γερμανικά τους. Άλλοι, νέοι, που λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν αποφάσισαν τα προηγούμενα χρόνια να ξεκινήσουν - ή να συνεχίσουν - μαθήματα Γερμανικών, το παίρνουν απόφαση. Ακόμα, υπάρχουν εκείνοι που δεν είναι ικανοποιημένοι με την επιλογή που έκαναν και θέλουν να αλλάξουν, ερχόμενοι σε εμάς, στα σίγουρα.

Κοινά χαρακτηριστικά όλων: δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, έχουν πολύ συγκεκριμένο λόγο που επιλέγουν τα Γερμανικά, δε θέλουν πειραματισμούς και ξέρουν ότι ο κόπος και τα χρήματά τους εδώ πιάνουν τόπο.

Για όλους αυτούς είμαστε εδώ.

Φέτος, μια βασική αλλαγή μας καθιστά προσβάσιμους σε όλους: πλέον, από το 2021 και στο εξής, όλα μας τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά, καταργούμε τα μαθήματα φυσικής παρουσίας. Όπου κι αν βρίσκεσαι, όσο κι αν ταξιδεύεις, όσο απρόβλεπτο πρόγραμμα κι αν έχεις, μπορείς να μάθεις Γερμανικά με την εγγύηση του ονόματός μας.

 

Όπως κάθε χρονιά, το ερωτηματολόγιο προς τους μαθητές μας τον Ιούνιο του 2021 έδειξε ότι δεν επαναπαυόμαστε στη φήμη μας και ότι προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό:

  1. Οι εξηγήσεις, οι διορθώσεις και τα σχόλια της/ου καθηγήτριας/ή σας υπήρξαν αρκετά διεξοδικά και σας βοήθησαν να καταλάβετε τι πρέπει να βελτιώσετε; // 98,1% απάντησαν με "πολύ" ή "πάρα πολύ" (4/5 ή 5/5)
  2. Πιστεύετε ότι τυχόν δυσκολίες σας στο μάθημα αντιμετωπίστηκαν ικανοποιητικά; // 94,2% απάντησαν με "πολύ" ή "πάρα πολύ" (4/5 ή 5/5)
  3. Πόσο ευχαριστημένη/ος είστε από τη διεξαγωγή των online μαθημάτων; // 94,1% απάντησαν με "πολύ" ή "πάρα πολύ" (4/5 ή 5/5)

Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-22 προσφέρουμε ένα πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων, με τμήματα όλων των επιπέδων σε όλες τις χρονικές ζώνες, με μάθημα μία ή δύο φορές εβδομαδιαίως, με ρυθμό από μέτριο έως αρκετά εντατικό. 

Kαλό θα ήταν, όταν αποφασίσεις ότι θα παρακολουθήσεις ένα τμήμα, να κάνεις μια κράτηση θέσης (επικοινώνησε με τη Γραμματεία μας), μια και, όπως είναι γνωστό, στα τμήματά μας δεχόμαστε συγκεκριμένο - περιορισμένο - αριθμό μαθητών. Είμαστε καθημερινά (Δε-Πα) από τις 12:00 ως τις 19:00 στη διάθεσή σου για οτιδήποτε θελήσεις να συζητήσεις μαζί μας.

Έλα σε εμάς για Γερμανικά, κάνε τη σωστή επιλογή.