Τα νέα μας

Τα νέα μας

Τμήματα Περιόδου 2019-20: Έναρξη 7 Οκτωβρίου!

Είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα χρονιά με γεμάτες τάξεις και πολλές επιτυχίες!

sosti kinisi smallΚάθε χρονιά, το Σεπτέμβριο, ξεκινάμε μια διαδικασία πολλών μηνών που καταλήγει τον Ιούνιο με διαφορετική πορεία αλλά κοινή εμπειρία για κάθε μαθητή μας, παλιό ή νέο.

Παλιοί μας μαθητές (των τελευταίων ετών ή παλαιότεροι) μας ξαναεπιλέγουν για τα Γερμανικά τους. Άλλοι, νέοι, που λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν αποφάσισαν τα προηγούμενα χρόνια να ξεκινήσουν - ή να συνεχίσουν - μαθήματα Γερμανικών, το παίρνουν απόφαση. Ακόμα, υπάρχουν εκείνοι που δεν είναι ικανοποιημένοι με την επιλογή που έκαναν και θέλουν να αλλάξουν, ερχόμενοι σε εμάς, στα σίγουρα.

Άλλωστε, όπως κάθε χρονιά, το ερωτηματολόγιο προς τους μαθητές μας τον Ιούνιο του 2019 έδειξε ότι η μεγάλη πλειοψηφία εξακολουθεί να έρχεται σε εμάς είτε γιατί κάποιος τους σύστησε να έρθουν κατευθείαν σε εμάς (68%), είτε γιατί πείστηκε από την έρευνα αγοράς ότι είμαστε η σωστή επιλογή (32%). Το 100% των μαθητών μας, στο τέλος της χρονιάς, είπε ότι θα μας σύστηνε ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει Γερμανικά.

Κοινά χαρακτηριστικά όλων: δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, έχουν πολύ συγκεκριμένο λόγο που επιλέγουν τα Γερμανικά, δε θέλουν πειραματισμούς και ξέρουν ότι ο κόπος και τα χρήματά τους εδώ πιάνουν τόπο.

Για όλους αυτούς είμαστε εδώ. Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-20 σάς προσφέρουμε ένα αρκετά ανανεωμένο πρόγραμμα μαθημάτων, με τμήματα όλων των επιπέδων σε όλες τις χρονικές ζώνες (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ), με μάθημα από μία έως τρεις φορές εβδομαδιαίως, με ρυθμό από μέτριο έως αρκετά εντατικό. Εσείς έχετε μόνο να επιλέξετε ποιό σας βολεύει, τα υπόλοιπα τα αφήνετε επάνω μας.

Kαλό θα ήταν, όταν αποφασίσετε ότι θα παρακολουθήσετε ένα τμήμα, να κάνετε μια κράτηση θέσης (επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας), μια και, όπως είναι γνωστό, στα τμήματά μας δεχόμαστε συγκεκριμένο - περιορισμένο - αριθμό μαθητών. Είμαστε καθημερινά (Δε-Πα) από τις 09:00 ως τις 22:00 και Σάββατο από τις 10:00 ως τις 14:00 στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θελήσετε να συζητήσετε μαζί μας.

Ελάτε σε εμάς για Γερμανικά, κάντε τη σωστή επιλογή.